Ocene o Amarok

 • Žiga
  Amarok mi je pomagal, da se spet počutim pooblaščenega. Le 5 dni sprejema - in erekcija pri 18 letih. Priporočam vsem, ki si želijo izboljšati svoje spolno življenje.
  Amarok
 • Jan
  Zaradi napredovalega prostatitisa imam težave s potenco. Kljub uspešnemu zdravljenju prostate se normalne erekcije niso vrnile. Urolog mi je svetoval, naj bom pozoren na zeliščne pripravke na osnovi perujske mace, izbrala sem amarok. Rezultat se je pojavil po 10 dneh, prišlo je do močnega vznemirjenja in kamnite erekcije.
  Amarok
 • Lana
  Mož je imel težave v postelji. Izogibal se je neposrednim pogovorom, a vse vidim. Naročil sem mu Amaroka. Prepričevanje je trajalo dolgo, vendar je vseeno začel jemati kapsule. Teden dni kasneje sem postala bolj vesela, začela sem se spogledovati in tudi sama sem bila prepričana, kako dobro deluje to zdravilo. Vzemi - ne bo ti žal.
  Amarok
 • David
  Začele so se težave s potenco, libido je izginil. In zdi se mi, da nisem z ničemer zbolel, le da sem bil zadnje čase zelo utrujen. Pila sem amarok in mi ni bilo žal. Moč se je normalizirala (še bolje), poln sem moči in energije, v postelji sem začel delati čudeže - moja žena je srečna. Priporočam vsem, stranskih učinkov ni bilo.
  Amarok
 • Nejc
  Če želite seks po 50 letih - kupite amarok. Žena mi je naročila prvi tečaj, drugega pa sem sam namenoma kupil. Dobro zdravilo, ki oživi veselje. Potencija je na vrhu, počutim se mlajše, začela sem celo bolje spati.
  Amarok
Uporabniška ocena Amarok
5
12