Izkušnja uporabe Amarok

Izkušnje z uporabo kapsul za potenco: iskren pregled Roberta iz Rige

fotografija izdelka, izkušnja uporabe Amaroka

Še vedno sem mlad, star sem le 35 let, vendar sem se zaradi natrpanega urnika srečal s spolnimi težavami. Več neuspešnih odnosov - in bil sem zlomljen. Samozavest je nič, ne morem gledati deklet v oči in obstajal je nekakšen strah pred seksom. Neprestano sem razmišljal o morebitnem ponavljanju neuspeha, zato sem se za nekaj mesecev odrekel osebnemu življenju. Vendar sem se odločil, da se zberem in začnem iskati rešitev. Izbira je padla na kapsule Amarok - prepričala sem se, da gre za zeliščni pripravek in vsebuje perujsko mako.

Pregled zdravil

Amarok sem naročil na uradni spletni strani. Predstavnik podjetja me je hitro poklical nazaj, odgovoril na vsa moja vprašanja in oddal naročilo. Dva dni kasneje sem jo prevzel na pošti. To plačilo mi je bilo všeč šele po prejemu. Obžalujem, da ga nisem imel časa s popustom, zato me je tečaj stal več kot navedena cena.

Embalaža je trdna, kapsule so srednje velike, vendar jih je enostavno pogoltniti - ne zataknejo se v grlu. Paket vsebuje podrobna navodila za uporabo.

Kako sem pil Amarok

Izkušnje z Amarokom

Kako uporabljati - podrobno na embalaži. Ponuja dve shemi - eno in dve tableti na dan. Odločil sem se, da začnem takoj z največjim odmerkom, da takoj razumem, ali obstaja učinek ali ne. Sprva sem ga jemal strogo pred obroki, vendar moje izkušnje z uporabo kažejo, da lahko pijete po obrokih - to ne vpliva na nič.

Skupna izkušnja uporabe Amaroka je bila en mesec. Rezultat sem takoj opazil, vendar sem se odločil podaljšati smer, da bi dosegel kumulativni učinek.

Učinek zdravila

Približno tretji dan uporabe sem začutil izboljšanje moške moči. Zgodilo se je zelo nenadoma - spoznal sem dekle in občutil veliko navdušenja. To me je zelo razveselilo, saj sem v zadnjih mesecih pozabila na ta občutek.

V prvih dneh je strah pred neuspelim vžigom ostal, zato ni bilo spolnih stikov. Prvi seks se je zgodil teden dni po začetku tečaja in vse je šlo odlično. Erekcija me ni razočarala - partner je vesel. Želim povedati več - občutki so veliko svetlejši kot prej in lahko bolje nadzorujem trajanje seksa.

Opazil sem tudi, da Amarok vpliva na splošno počutje. Če sem prej zaradi stresa pogosto doživljala težave s spanjem, bila je tesnoba in tesnoba, zdaj zaspim kot dojenček. Ves dan čutim val moči in živahnosti. Seks je odličen kadar koli - tudi po težkem delovnem dnevu.

Končal tečaj Amarok pred mesecem dni, učinek traja. Erekcija je kamnita, občutki so zelo svetli in zdi se, da se je celo penis povečal. Vsak dan slišim od dekleta navdušene pohvale. Ves čas sprejema ni bilo nobenih stranskih učinkov. Edino kar obžalujem je, da Amaroka nisem začel jemati prej.